Angelique Prins

Gediplomeerd Hondengedragsdeskundige

Angelique Prins

Gediplomeerd Hondengedrags- deskundige

Ik ben Angelique, ben 41 jaar en ben professioneel gedragsdeskundige voor honden. Ik help hondeneigenaren inzicht te laten krijgen in het (probleem)gedrag van hun hond. Op een deskundige en professionele manier help ik het baasje het ongewenste gedrag van de hond om te buigen naar gewenst gedrag en dit uit pure passie, kennis en ervaring.

Vroeger was ik snel onder de indruk over de werkwijze van Cesar Millan. Alle afleveringen keek ik destijds. Al zijn boeken had ik gelezen en leerde zodoende al veel over zijn aanpak. Wat ik onder andere leerde is dat als je zelf niet in balans bent je onmogelijk het gedrag van een hond kunt veranderen.

Omdat ik van mijn hobby mijn werk wilde maken kwam ik in contact met de bekende Hondengedragsdeskundige Anniek Winters (opgeleid door Cesar Millan). Bij haar ging er een wereld voor mij open op het gebied van de hondenpsychologie. Bij haar heb ik diverse opleidingen gevolgd waarbij ik nu officieel gediplomeerd / gecertificeerd ben als hondengedragsdeskundige.

Door mijn passie, kennis en ervaring onderscheid ik mij in hondenpyschologie en alles rondom de gedachtegang én gedrag van de hond. Mocht je vragen hebben over jouw hond, over zijn of haar gedrag, of wil je advies dan kun je altijd vrijblijvend contact met me opnemen!

Angelique Prins

“All dogs are limited edition!”

  • {{{ review.rating_title }}}

    {{{review.rating_comment | sstr | nl2br}}}

Bekijk alle klantervaringen

Mijn diensten

Alles voor een gegarandeerd resultaat waarbij je hond in balans is!

Begeleiding

Ik begeleid en coach met betrekking tot het gedrag zodat jij en je hond weer samen één zijn!
Lees meer

Op- en heropvoeden

Ik begeleid het opvoeden en heropvoeden speciaal afgestemd op jouw thuissituatie!
Lees meer

Gedragstherapie

Ervaar jij gedrags- of andere problemen bij jouw hond? Ik zorg ervoor dat je hond weer in balans komt!
Lees meer

Loslooptraining

Hoe je hond losloopt is een kwestie van controle én vertrouwen waarbij ik jou mee kan helpen!
Lees meer

Consult aan huis

Als consult bij jou thuis help en begeleid ik jou én de hond voor het maximale resultaat!
Lees meer

Training & Coaching

Observeren, bijsturen, corrigeren begeleid ik jou én de hond in iedere situatie!
Lees meer

Roedelopnames

Een prettige begeleiding voor jouw hond geholpen door mij en onze roedel!
Lees meer

Workshops

Ik geef trainingen, cursussen en workshops voor puppies, jonge en volwassen honden.
Lees meer

Waarom kiezen voor Hondengedragsdeskundige Angelique?

Waarom kiezen voor Honden- gedragsdeskundige Angelique?

  • Gecertificeerd en gediplomeerd
  • Professionele aanpak
  • Resultaat gericht
  • Passie, ervaring en kennis
  • Privé lessen aan huis
  • Hoge klantervaring score

Kom in contact met Angelique

Ervaar jij gedragsproblemen bij jouw hond? Of wil je meer informatie over mijn werkwijze of diensten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!
Contact

Kom in contact met Angelique

Ervaar jij gedragsproblemen bij jouw hond? Of wil je meer informatie over mijn werkwijze of diensten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!
Contact