Dit is Otis, een old English bulldog. Een super enthousiaste kerel.

Waar de baasjes tegenaan liepen was, dat hij erg trok op straat aan de riem en tegen mensen opspringen. Op het moment dat hij tegen je op sprong klemde hij zijn poten om je heen, echt geen pretje voor het bezoek.

Tijdens de wandeling merkte ik dat zijn bazinnetje erg gespannen de deur uit ging. Zij wist hoe het buiten de deur zou gaan. Otis bepaalde de wandeling dat was duidelijk, hij trok haar zo mee naar buiten , van boom naar boom , struik naar struik. Hij is zo sterk dat is alles behalve leuk!

Ze vertelde dat ze veel hadden geprobeerd, andere riem, kort houden, lange lijn enz. Maar helaas…

We zijn opnieuw naar buiten te gaan, andere start! Andere manier van lopen, ontspannen, zelfverzekerd, leiderschap.

Ook mensen ontvangen gaat weer zonder dat ze omver gesprongen worden.

Otis kijkt graag uit naar het bezoek wat gaat komen….