Ik was in Hilversum in Noord-Holland bij de baasjes van Vigo. Vigo is een geadopteerde Duitse dog, super lieve maar wat onzekere jongen. Door zijn onzekerheid is de komst van vreemde mensen niet echt leuk. Hij bleef lang blaffen of als je op wilde staan begon hij weer te blaffen of zelfs soms te happen.

We hebben gewerkt om Vigo opdrachten te geven tijdens het ontvangen van bezoek. Daarmee laten de baasjes zien dat zij de roedelleiders zijn en dat Vigo het bezoek niet spannend hoeft te vinden omdat de baasjes het leiderschap duidelijk overnemen.

Daarbij was het lopen op straat met 3 honden ook een opgave. De bazin vond het wel een uitdaging om tegelijkertijd te lopen met haar 3 kanjers wat zij daarvoor niet durfde.

Maar kijk eens…..😊Op het moment dat je duidelijk bent in alle opzichten, en zeker van jezelf, kan dit gewoon!
Ik ben trots 💪🐶