Ik was bij René en zijn Duitse Herder Senna. Samen een super leuk team. Vlot, samen dingen ondernemen, spelletjes doen enz. Alleen het lopen aan de lijn was een dingetje.

Senna bleef trekken tijdens de wandeling, bij andere honden, het zien van katten enz. De dochter van René durfde niet meer met Senna te gaan wandelen omdat ze een tijdje terug was gevallen op straat omdat Senna een kat zag.

Door Senna meer sturing te geven was het wandelen veel fijner. Lijn lekker ontspannen en toch samen aan het werk. Senna was zelfs zo ontspannen dat we tijdens het wachten met oversteken , zo op straat ging liggen.

Ook de dochter van René was verrast dat ze ontspannen over straat kan samen met Senna. Iedereen kan dit, als je maar de juiste sturing, kalmte, leiderschap enz. doorgeeft aan je trouwe viervoeter!

Bekijk onderstaand de “voor” en “na” situatie!