De baasjes van Gigi hebben mijn hulp ingeschakeld omdat Gigi blaft wanneer het haar uitkwam. Bij het aanzetten van de tv, het neerleggen van de afstandsbediening, opstaan uit je stoel, de deurbel enz. Alles was voor Gigi een trigger om te blaffen en niet zomaar te stoppen.

Ook het eten was een probleem. Ze verzamelde brokjes naar een plek in huis en o wee als je in de buurt kwam…. dan gromde ze en vloog ze naar je toe.

Ergens een groot stuk waar Gigi het leiderschap op haar nam. We zijn aan de slag gegaan om de rollen om te draaien, wat ze uiteindelijk goed begrijpt. Dat duurde even want wie het ras kent, weet dat een Maltezer een levendig temperament heeft, onbevreesd, intelligent enz. Daarbij is opgeven geen optie en dat hebben de baasjes laten kijken.

Het is gewoon stil in huis… op een positieve manier 😉💪