Lieve, gekke, dolle, leuke Bailey is afgelopen maandag naar huis gegaan. Zij was in roedelopname therapie bij mij. Voordat Bailey kwam was zij nogal … tja… gevaarlijk naar andere honden😬. Zij viel aan en als ze de kans kreeg om een andere hond te pakken, liet zij niet meer los. Je zou het zo echt niet zeggen als je haar ziet maar geloof me…. het was een monster 😳

We hebben keihard gewerkt om haar anders over andere honden te laten denken en die hevige uitvallen achterwege te laten. Het was echt pittig, dat geef ik toe maar… het gaat nu zoveel beter 💪

De baasjes gaan op diezelfde voet verder als ik met haar heb gedaan waardoor ze meer ontspannen over straat kunnen gaan. Soms is het nog spannend om andere honden te passeren maar door de juiste correctie op het juiste moment te geven slaat ze niet meer door en hoeft niemand zich meer te schamen hoe Bailey tekeer kon gaan zoals ze voor de roedelopname deed.