Frenchie Mylo is een puber Bulldogje die wel van een uitdaging houdt. Zijn baasjes waren al goed op weg ivm de opvoeding maar liepen tegen een paar punten aan.

  • Wanneer beloon of corrigeer je je hond?
  • Is negeren een straf?
  • Hoe krijg ik zijn aandacht…zonder snoepje?
  • Hoe haal ik iets uit zijn mond ? Enz

Super leuk voor ons om daaraan te werken en dat deze leuke enthousiaste baasjes en Milo te mogen leren. Tijdens een consult observeren wij (in dit geval Mylo) de situatie waardoor wij kunnen zien welke sturing er bij de hond past. Iedere hond is anders waardoor de opvoeding uit een een boekje in de praktijk niet altijd werkt.

Door de baasjes te laten zien hoe belangrijk regels, grenzen en beperkingen zijn (net zoals bij ons mensen) krijg je respect en liefde terug. Zo leuk om te zien hoe snel Mylo en de baasjes dit hebben opgepakt waardoor zij weer verder kunnen met alle uitdagingen in de pubertijd van Mylo 🐾 💪👌