Aiko en Nova, half broer en half zus. Dezelfde moeder maar beide een andere vader. Toch de genen qua uitvallen kwam behoorlijk overeen 🤭
Beide honden zijn onzeker waardoor zij kozen voor de aanval… dat is de beste verdediging toch?!

Als je deze honden in een roedel zou plaatsen (wat wij dagelijks doen) dan zullen deze honden NOOIT voorop lopen in en met de roedel. Daar zijn zij veel te onzeker voor waardoor het instinct van de roedel dit zou sturen. Aangezien iedere hond een ander karakter heeft is het belangrijk om je hond te lezen en in te zien wat je hond nodig heeft.

De baasjes willen beide honden weer lekker meenemen maar op de manier zoals zij binnen kwamen was dat om een kleur van te krijgen 😊 Tijdens het consult werden er super goede stappen gemaakt, de juiste sturing bieden is een duidelijk verschil. Nu is het aan de baasjes om niks meer uit de weg te gaan, verder oefenen en sturing te bieden waardoor het weer genieten is samen!