Kennen jullie Kyra nog? Het zwaar verwaarloosde Duitse Doggen meisje? (Ze was nog geen 2 jaar). Zij kwam hier, doodsbang, agressief, totaal geen vertrouwen in niemand. Wat een triest verhaal, ik weet het nog zo goed als de dag van gisteren. Ik werd gebeld door DogAngels Rescue op 01-10-2020 dat er een Duitse Dog met spoed weg moest wegens haar agressieve gedrag naar mensen. Ze moest weg, zo niet, dan was euthanasie al gepland voor de dag erna. Vrijdag 02-10-2020 kwam ze hier….jee….wat een monster! Logisch na alles wat zij heeft meegemaakt. Ik zal de details besparen!!

Na heel wat dagen verder, stap voor stap, kwam er een prachtig dogje tevoorschijn. Niet bij iedereen, ook daar hebben we stappen in weten maken. Kyra is 4 maanden hier geweest waarbij iedere dag aan haar zelfvertrouwen is gewerkt. Dat ging met vallen en opstaan. Na 4 maanden had ze gelukkig een super liefdevol thuis gekregen en ook daar zijn nog veel stappen gemaakt met alle liefde en geduld. Wat is ze open gebloeid!!

Als de baasjes dan een paar daagjes weg willen komt zij bij ons logeren. Als het dan een tijdje geleden is dat wij Kyra gezien hebben is het dan even spannend voor haar…maar dat is echt maar heeeeel even. Op het moment dat zij binnenkomt zoekt ze direct die bekende veiligheid en dan krijg je dit ❤ wederzijdse liefde!

“Specialeke”(koosnaampje van Kyra)zo noemen we haar dan bij DogAngels Rescue want dat is ze!