🐾🐕 Puppy Workshop 🐕🐾

Op vrijdag 3 februari geven wij een puppyworkshop. Deze is om 13.00 uur bij ons op locatie te Kinrooi en is bedoeld voor puppy’s t/m 6 maanden. Wij leren jullie graag wat puppytaal is en hoe wij onze methode daarop aanpassen. We werken vanuit kalmte, lichaamstaal en wederzijds respect zodat je samen een mooie band voor het leven op kunt bouwen. Maar… hoe leer je dat? Wij leggen het jullie graag uit.

We starten met een stukje theorie en van daaruit gaan we samen met de puppy’s wandelen, leren hoe je aandacht kunt krijgen enz. Na de workshop mogen jullie een afspraak maken voor jullie pup zodat deze een proefdag mee mag lopen in de dagopvang. Ook oefenen wij die dag op de trimtafel enz. (dit is zonder baasjes). Wij zorgen dat jullie een filmpje krijgen hoe het gaat die dag in de opvang.

Deze workshop duurt ongeveer 2 a 2,5 uur.
De proefdag is brengen tussen 08.00 en 09.00 uur en ophalen tussen 16.30 en 17.30 uur.
De totaalkosten van dit pakket is € 135,-

Opgeven kan via deze pagina.
Wie weet tot ziens 🐕😃
Let op want vol = vol‼️