Dit filmpje kreeg ik van de baasjes van Skye waar ik 3 weken geleden op consult ben geweest. Heerlijk wandelen met een ontspannen lijn en tussendoor een gezonde observatie van Skye naar het baasje! Zonder snoepjes… want het is natuurlijk de bedoeling dat wij als baasje het lekkerste snoepje zijn🤭

Skye heeft moeite met bezoek/mensen en prikkels. Door prikkels (ook buiten de deur) op te gaan zoeken is het werken aan gewenning met mensen een dubbele win win! Door de juiste stappen te nemen is het samen wandelen al een behoorlijk genot. Vergeet niet dat je als baasje je hond veel kunt leren. Voor een probleem weglopen lost niks op, daar leert niemand wat van maar zorg dat je gewenning ervan maakt en dat de wereld weer normaal gaat zijn… Als je maar oefent met de juiste stappen. In huis oefenen de baasjes verder om ook deze prikkels met bezoek goed onder controle te krijgen. Maar deze belangrijke stap is zeker gezet in de goede richting waardoor de rest ook vast gaat lukken.