Hallo allemaal! Ik ben Lucy, een knappe (geholpen) Roemeense dame van bijna 4 jaar jong. Met 11 maanden ben ik naar België gekomen bij een heel lief stel. Nu zijn ze vorig jaar in een co-housingproject gestapt en hier is het mis gegaan. Ik kan soms best onzeker zijn en ik heb hierdoor absoluut geen goede klik met de andere medebewoonster.

Mijn baasjes hebben er alles aan gedaan om het wel te laten werken. Zo ben ik 4 weken intern in roedelopname geweest om heel veel bij te leren. Met andere honden kan ik op de dagopvang prima door een deur. En als jij als baas zelfverzekerd bent en je mij goed kan begeleiden dan loop ik ook heel braaf mee aan de leiband.

Als ik je eenmaal vertrouw dan ben ik ook een grote knuffelkont. Maar hoe hard we ook hebben geoefend, de klik met de medebewoonster blijft uit. En thuis loopt de spanning nu zo erg op dat dit voor niemand meer fijn is. Daarom is er nu besloten om een andere thuis voor mij te zoeken.
Geen vooroordelen aub want mijn baasjes hebben heel veel tijd, geld en moeite erin gestopt om het toch te laten werken. Maar soms is het niet anders.

Ben jij die liefdevolle baas/vrouwtje die mij de duidelijkheid en het vertrouwen kan geven die ik nodig heb? Neem dan contact met ons op.