Dit is Fonz, en zijn roedel waar hij nu mee samen is. Fonz is een stoere straat mix, afkomstig uit het buitenland. Inmiddels is hij ruim 2 weken hier en hij is heel goed terecht gekomen.

De baasjes hadden mij gevraagd om te komen helpen met wat sturing i.v.m. het gedrag van Fonz. Hij viel vaak uit naar andere honden tijdens de wandeling. Wilde maar al te graag naar boven en de kat was ook erg spannend hoor hem.

Een kat is normaal een super roedelleider, alleen is deze al aardig op leeftijd en gaat liever de spannende momenten uit de weg.

We hebben Fonz sturing gegeven, zowel op straat als in huis met de kat. Als je hem ziet lopen is hij een macho, maar achter deze macho schuilt onzekerheid waardoor hij gekke streken uit ging halen.  Door de sturing die wij hem hebben gegeven, kan Fonz weer een echte Fonz zijn!

Wilt u ook een consult? Dan kunt u mij inschakelen als professionele hondencoach!